Verzenden & retouren

Verzending en bezorging


Wij doen ons uiterste best om uw bestelling daags na betaling bij u af te laten leveren. Hiervoor zijn wij afhankelijk van derden en kan het in een enkel geval voorkomen dat dit helaas niet lukt. U betaalt slechts éénmaal verzendkosten per bestelling.

Wij hanteren een standaardtarief van €7,50 per bestelling binnen Nederland.Dit is ongeacht het gewicht of het aantal artikelen van uw bestelling. Wij rekenen geen volume - of gewichtstoeslagen! Brievenbuspost blijkt regelmatig problemen te geven en dit doen we om die reden alleen nog met geselecteerde artikelen. Artikelen die te groot zijn voor PostNl leveren we per courier. Lengtevracht tot 25 kilo (max. 2 dorpels) kost €12,50. Ook kunnen we een partij plaatwerk per pallet versturen. Neemt u voor deze artikelen a.u.b. contact met ons op.                

Let op: Bestellingen op vrijdag geplaatst worden zaterdag's afgeleverd. Houd hier s.v.p. rekening mee wanneer het afleveradres een zakelijk adres is. Bestellingen in het weekend worden maandag's verzonden en op dinsdag afgeleverd.

Zorgvuldige verpakking en snelle verzending vinden wij erg belangrijk!

Retouren


Bent u niet tevreden over uw aankoop dan kunt u uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst annuleren. U kunt het product retourneren waarna wij na controle van het product uw aankoopbedrag naar u overmaken. U dient in dit geval zelf voor verzending zorg te dragen. (De kosten voor het retourzenden zijn derhalve voor uw rekening.)

Wij accepteren uw retourzending uitsluitend wanneer aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:

  • u heeft ons van te voren op de hoogte gesteld van uw retourzending
  • het product is onbeschadigd, ongebruikt en zit in de onbeschadigde ongeopende verpakking

Contoleer dus a.u.b. goed of u het juiste artikel heeft ontvangen alvorens tot montage over te gaan.

Terug