Benzine stabilisator / Fuel Stabilizer 250ml, Bardahl

€19.60

Wanneer een (klassieke) auto, boot of motor voor lange tijd niet gebruikt wordt voeg dan Fuel Stabilizer/ benzine stabilisator toe.

 

 

Aangeraden wordt om Benzine stabilisator toe te voegen aan de benzine wanneer deze lang in de brandstoftank blijft zitten. Denk aan een klassieke auto of boot tijdens de wintermaanden. Brandstof die lang bewaard moet worden veroudert. In benzine zitten vluchtige bestanddelen die voor een goede verbranding moet zorgen. Bij brandstof die lang in de tank zit gaan de vluchtige bestanddelen verloren. 

Bardahl benzine stabilisator zorgt ervoor dat deze vluchtige bestanddelen niet verdwijnen. De brandstofkwaliteit is dan gewaarborgd tot 24 maanden. Daarnaast worden de kleppen en zetels gesmeerd en worden de carburateur en brandstofleidingen gereinigd. Bardahl benzine stabilisator is niet geschikt voor auto's of motoren met een katalysator. 

Lees altijd de gebruiksaanwijzing op het etiket voordat u het product gaat toevoegen. Voeg niet meer toe dan voorgeschreven, dit kan een nadelig effect hebben.


In winkelwagentje:

  • Voorraad: Levertijd binnen 24 uur
  • Model: 1164
  • Gefabriceerd door: Bardahl

Artikel opgenomen in ons assortiment op vrijdag 23 maart, 2018.

Klanten die dit artikel kochten hebben ook onderstaande artikelen gekocht..